Topic: Wizyta u młodej mamy.
Odwiedzam moją dobrą koleżankę, która została niedawno mamą. Chciałabym jej kupić jakiś apteczny prezent, tylko nie wiem, z czym trafię w jej potrzeby.
Izabelinstudio.com.pl → Zdrowie i Uroda → Wizyta u młodej mamy.
Odwiedzam moją dobrą koleżankę, która została niedawno mamą. Chciałabym jej kupić jakiś apteczny prezent, tylko nie wiem, z czym trafię w jej potrzeby.
Dla młodej mamy to na pewno przydadzą się kosmetyki dla dziecka i dla niej. Dobry jest na przykład żel effaclar, który zapobiega niektórym niedoskonałością skóry. Chyba nie muszę Ci mówić, że jej skóra teraz potrzebuje takiego wzmocnienia.
Ja co prawda nigdy nie miałem problem ów po ciąży , ale wiem, co kupowała moja żona, a właściwie co mi kazała kupowac. To między innymi revalid szampon na wypadające włosy. Po ciąży organizm jest osłabiony również w tym temacie.
O skórze nie wolno zapominać. Ona wymaga największej opieki jeśli chodzi o mamę. Ja stosowałam physiogel krem i bardzo mi on pomógł. Teraz po drugiej ciąży też go stosuję.
O dziecku też nie zapominajcie. Może jakieś mleko początkowe http://www.bez-recepty24.pl/enfamil-a-r … 10549.html. Niebawem na pewno się przyda dla malucha.
Izabelinstudio.com.pl → Zdrowie i Uroda → Wizyta u młodej mamy.